achtergrond info over Noni Morinda Citrifolia sap

achtergrond info over Noni

direct bestellen: https://www.ecolife-shop.nl/c-1174755/bestel-noni-juice/

Morinda Citrifolia is een boomsoort die vooral in warme streken voorkomt. Voor de inheemse bevolking en medicijnmannen geldt de plant als heilig. Recent hebben ook westerse wetenschappers de plant ontdekt. Onderzoek heef inmiddels aangetoond dat het sap een hoog gehalte aan vitamines, mineralen en sporenelementen bevat, en de tot nu toe bekende planten ver achter zich laat. Het bevat bijvoorbeeld 800 keer meer enzymen als ananas.

noni vrucht
noni vrucht aan de noni boom. Noni komt vooral voor in de Pacific.

Wat is Noni ?

Noni is de vrucht van de Morinda Citrofolia, een plant die al ruim 2000 jaar bekend staat om zijn heilzame werking. Hoewel de Morinda Citrifolia op meer plaatsen op voorkomt, is de Noni van Moreea ( Tahiti) een zeer krachtige Noni soort.

De Noni vrucht bevat veel gezonde stoffen als vitamine C, B1, B2, B6 en zelfs B12, Folic acid, Niacine, Biotine, Vitamine E, Caroteen, Beta caroteen, en alpha caroteen. Mineralen als Cacium, Ijzer, phosfer, Magnesium, Molybdeen, Sodium, Potassium en natuurlijk natuurlijk zout. Vele amino zuren als Threonine, Serine, Proline, Glycine, Cystine, Valine, Leucine, Histidine, Lysine, Arginine enz. Verder bevat Noni vrijwel geen vet. De belangrijkste stoffen zijn toch wel proxeronine en proxeroninase, door Noni juice te drinken wordt er in het lichaam xeronine aangemaakt. Xeronine activeert de proteinen in ons lichaam, en draagt bij aan de opbouw van de celstructuur, en de produktie van energie. Cellen die niet goed functioneren of beschadigd zijn, worden geholpen om op natuurlijke wijze te herstellen. Alle cellen gaan dus optimaal functioneren. Nonisap zorgt ook voor de vorming van anti-lichamen (voor het immuunsysteem). Zie ook de onderzoeken van Dr. heinicke. We gerust stellen dat Noni juice een zeer gezonde aanvulling is op onze dagelijkse voeding.

Waarom Ecolife Noni ?

De Noni vruchten komen uit natuurschone gebieden die vrij zijn van (chemische)vervuiling. Ecolife Noni juice bestaat uit de zuivere vrucht die wordt geperst zonder toevoegingen te doen(directsap). Enkel wordt er een smaakversterker ingezet om de Noni een lekkere smaak mee te geven.Ecolife tahiti noni juice bestaat uit pure Noni (100% zuiver) van het Polynesische eiland Moreea ( Tahiti).

De vruchten worden vers geplukt, wij gebruiken niet het bijna bedorven fruit wat al op de grond ligt! Ecolife Noni bevat enkel noni uit vers geperste vruchten met 0.2% ( tweetiende procent) frambozen extract. Door de toevoeging van dit sterke extract smaakt Ecolife Noni voortreffelijk. Omdat het een vrucht is van een wilde plant, kan er verschil in smaak voorkomen. Dit hangt af van het jaargetijde en oogst. ( net als bij appels). Om oxidatie tegen te gaan is 0.2% citroensap toegevoegd ( citroenzuur). Er worden GEEN smaak-, geur- of kleurstoffen gebruikt!! Er worden geen suikers toegevoegd!

Ecolife Morinda Citrifolia Juice is 100% pure Noni van Tahiti. Niet verdunt en ook niet gemaakt uit concentraten!

Het hele traject van boom tot afvulklen staat onder auspicien van BIO / OKO stelle. De noni is dan ook Biologisch gecertificeerd. Ecolife doet in Nederland geen SKAL meer omdat het nonisap al in Duitsland / Europa Biologisch gecertificeerd is.

De echte NONI! Direct geperst vruchten sap. 100 % NATUUR product !

Er worden geen fructoses of conserveermiddelen toegevoegd. Geen verdikkers. Enkel wat frambozen extract voor een lekkere smaak ( 0.2% bio framboos)

noni
noni sap noni-juice, gemaakt van vruchten of fruit van de noniboom Citrifiolia Morinda. Oerkracht uit de Pacific.

Direct bestellen met korting? bestel met korting Noni sap

bio noni juice