noni sap online bestellen en veilig betalen

noni-sap: U kunt makkelijk direct online Noni sap bestellen.

Bestel link :https://www.ecolife-shop.nl/c-1174755/bestel-noni-juice/

moorea noni
Moorea eiland, onbedroven natuur. photo: Mightyravels.com

 

noni-sap ( ook wel noni juice)

De Noni-sap komt van het eiland Moorea, behorend bij Tahiti. ( als u er naar toe wilt gaan, het is een prachtig eiland!) travel info: reis naar Moorea

Moorea staat internationaal bekend als huwelijksreisbestemming. Het eiland is echter wel een van de duurste bestemmingen ter wereld. Hiervoor krijgt u dan wel het “perfecte” plaatje. Het eiland is te bereiken per boot en per vliegtuig vanaf het hoofdeiland Tahiti. Moorea bestaat uit vulkanen en imposante groene bergen die worden omringd door witte zandstranden en turqoise water.

Er zijn enkele baaien en de stranden zijn bezaaid met palmbomen. Het toerisme is goed ontwikkeld. Dit is te merken aan de grote diversiteit aan hotels, bars en restaurants.

Op Moorea zijn meerdere luxe resorts gevestigd die bungalows op het water aanbieden. Het eiland kent slechts 1 weg die u rondom het gehele eiland leidt. Het water rondom Moorea is een van de mooiste duik- en snorkelplekken ter wereld. Het water is warm en helder door het ontbreken van plankton. Er komen veel kleurrijke koralen en vissoorten voor zoals o.a. schildpadden, tonijn, verschillende haaisoorten, roggen en dolfijnen.

Op flikr vindt u vele mooie foto’s van Moorea foto’s van Moorea

Moorea eiland bij Tahiti
Moorea is deel van Tahiti en is vrij van industrie etc. Photo: Mightytravels.com

noni-sap is een puur natuur product van rijpe vruchten. De vruchten worden geraapt van wild groeiende bomen. DE inheemse bevolking heeft een inkomen hierdoor. Noni is bio gekeurd door het BIO / EKO instituut in Duitsland.

In Nederland leveren wij al vele jaren deze Premium kwaliteit noni. Een fles is goed voor maand.

 

 

bio noni juice