Noni juice Noni info – Tahitian noni sap.

noni gezond
noni is een gezonde vrucht. reeds eeuwen bekend bij inheemse volkeren.

Noni Juice gemaakt van de vruchten van Morinda Citrifolia, Noni groeit aan een boomsoort die vooral in warme streken voorkomt. Voor de inheemse bevolking en medicijnmannen geldt de plant als heilig. Recent hebben ook westerse wetenschappers de plant ontdekt. Onderzoek heeft inmiddels aangetoond dat het sap een hoog gehalte aan vitamines, mineralen en sporenelementen bevat, en de tot nu toe bekende planten ver achter zich laat. Het bevat bijvoorbeeld 800 keer meer enzymen als ananas.

– Noni ondersteunt het immuunsysteem op een effectieve manier

– Noni geeft energie
– Noni zorgt dat we ons fitter voelen

– Noni remt het verouderingsproces
– Noni drinken is een effectieve manier om gezond oud te worden
– Noni bevat meer dan 100 stoffen die u helpen gezond te blijven

De Noni vruchten komen uit natuurschone gebieden die vrij zijn van (chemische) vervuiling. Ecolife Noni juice bestaat uit de zuivere vrucht die wordt geperst zonder toevoegingen te doen(directsap). Enkel wordt er een smaakversterker ingezet om de Noni een lekkere smaak mee te geven. Ecolife tahiti noni juice bestaat uit pure Noni (100% zuiver) van het Polynesische eiland Moreea ( Tahiti).

De vruchten worden vers geplukt, wij gebruiken niet het bijna bedorven fruit wat al op de grond ligt! Ecolife Noni bevat enkel noni uit vers geperste vruchten met 0.2% ( tweetiende procent) frambozen extract. Door de toevoeging van dit sterke extract smaakt Ecolife Noni voortreffelijk. Omdat het een vrucht is van een wilde plant, kan er verschil in smaak voorkomen. Dit hangt af van het jaargetijde en oogst. ( net als bij appels). Om oxidatie tegen te gaan is 0.2% citroensap toegevoegd ( citroenzuur). Er worden GEEN smaak-, geur- of kleurstoffen gebruikt!! Er worden geen suikers toegevoegd!

noni vrucht
noni juice wordt gemaakt uit rijpe noni vruchten
noni vrucht aan de noni boom. Rijpe vruchten worden gebruik voor Noni Juice

Ecolife Morinda Citrifolia Juice is 100% pure Noni van Tahiti. Niet verdunt en ook niet gemaakt uit concentraten!
Het hele traject van boom tot afvullen staat onder auspicien van BIO / OKO stelle. De noni is dan ook BIO gecertificeerd. Ecolife doet in Nederland geen SKAL meer omdat de nonisap al in Duitsland BIO gecertificeerd is.
De echte pure NONI. Direct geperst vruchten sap. 100 % NATUUR product.

Bestel direct: http://www.ecolife-shop.nl/c-1174755/bestel-noni-juice/

bio noni juice